تحصیل دانشآموزان استثنایی در کنار دانشآموزان عادی
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: توانمندسازی دانشآموزان و آموزش مهارتهای زندگی مهمترین هدف آموزش ابتدایی است و به ازای حضور هر دانشآموز با نگاه ویژه در مدارس عادی، 3 نفر از تعداد کلاس کم میشود.
به گزارش ایلنا، محمد دیمهور به ارائه برنامههای انجام شده ایران در خصوص آموزش فراگیر مقطع دبستان پرداخت و تصریح کرد: از سال 2000 که برنامه جهانی آموزش برای همه تصویب شد، پوشش تحصیلی برای تمام کودکان به خصوص دختران، کودکان در شرایط ویژه مناطق مرزی و محروم، دانشآموزان ویژه به طور رایگان و با کیفیت به طور جدی اجرا شد.
به گفته دیمهور، نرخ ماندگاری که از شاخصهای کیفی آموزش است از سال شروع برنامه آموزش برای همه از 88 درصد به 95 درصد افزایش پیدا کرده است و این موضوع از شاخصهای امید بخش است.
دیمهور موضوع حمایت از دانشآموزان استثنایی را مورد اشاره قرار داد و افزود: دانشآموزان نیازمند نگاه ویژه در مدارس خاص و استثنایی از 71856 نفر به 71430 کاهش پیدا کرده است.
معاون ابتدایی وزیر آموزش و پرورش به تشریح طرح آموزش تلفیقی پرداخت و اضافه کرد: در این طرح، دانشآموزان استثنایی در کنار دانشآموزان عادی مشغول به تحصیل شدهاند؛ این طرح به طور آزمایشی در چند استان کشور برگزار شد و امسال وارد مرحله جدیدی از توسعه آموزش فراگیر تلفیقی شدهایم.
او با بیان این که آموزش و پرورش تلفیقی با کمک آموزش و پرورش استثنایی برنامههایی برای توانمند سازی معلمان تصویب کرده است؛ یاد آور شد: در یکی از این برنامهها به ازای هر دانشآموز با نگاه ویژه در مدارس عادی، 3 نفر از سقف افراد کلاس کم میشوند.